FinansWatch

Nordea: Sterk utlånsvekst i tredje kvartal

Nordea opplever stor utlånsvekst i Norge: I tredje kvartal har samlet utlån i privat og bedriftsmarkedet økt til 742 milliarder kroner, en økning på åtte prosent sammenlignet med tredje kvartal 2020.

– Aktivitetsnivået er høyt, og vi tror på ytterligere bedring nå som de siste restriksjonene fjernes, sier administrerende direktør i Nordea Norge, Snorre Storset. | Foto: Nordea

Nordea skriver i en pressemelding at de fortsetter med sterk utlånsvekst i det norske markedet både i bedrifts- og privatmarkedet. Samtidig spares det mer i grønne fond.

– Vi er på vei ut av en pandemi som har hatt store konsekvenser for oss som samfunn i lengre tid nå. Aktivitetsnivået er høyt, og vi tror på ytterligere bedring nå som de siste restriksjonene fjernes, sier administrerende direktør i Nordea Norge, Snorre Storset.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Monner Crowd skifter navn til Monio

– Det var en lykkelig skilsmisse som begge parter så at var nødvendig med tanke på de ulike satsingsområdene crowdfunding og bankprodukter for gründer, sier administrerende direktør i Monio, Marius Dybdahl.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch