Sparebank 1 Hallingdal Valdres åpner Oslo-kontor

Banken har mange kunder i Oslo-området og ønsker å være til stede for nye og eksisterende kunder.
Vanja Teigland skal lede det nye kontoret i Oslo. | Foto: Sparebank 1 Hallingdal Valdres
Vanja Teigland skal lede det nye kontoret i Oslo. | Foto: Sparebank 1 Hallingdal Valdres

Sparebank 1 Hallingdal og Valdres forteller i en pressemelding at banken åpner kontor i Oslo. Kontoret skal drive rådgivning til nye og eksisterende kunder for privat og næringsliv, med fire ansatte.

Vanja Teigland blir leder ved det nye kontoret til banken, og gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

– Vi er en solid gjeng hvor alle har god erfaring innen sine fagområder. Vi vil tilby rådgivning innen finansiering, forsikring, sparing og plassering. Det er viktig for oss å være til stede der mange av kundene våre er, sier Teigland i meldingen.

En stor del av bankens kunder bor i Oslo-området og har hytter i Valdres og Hallingdal. Da ble det naturlig for banken å etablere et Oslo-kontor. Administrerende direktør Knut Oscar Fleten i Sparebank 1 Hallingdal Valdres håper kontoret vil være med på å gjøre banken mer synlig, og få tak i potensielle kunder som har en relasjon til Valdres og Hallingdal.

Teigland får med seg en kollega, Anders Engene Bjåland, som begge skal jobbe med personmarked og kommer fra banker i Oslo. Magnus Skaare Rygh er kredittrådgiver for bankens næringskunder, og i tillegg vil Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren være representert på kontoret med Henrik Morud.

Kontoret skal være på Skøyen og blir det 10. kontoret til Sparebank 1 Hallingdal Valdres. Teigland er klar over at banken nå etablerer seg i et område med stor konkurranse.

– Det vi skal skille oss fra våre konkurrenter på er at vi skal være effektive, løsningsorienterte og suverene på personlig service. Vi skal bidra til at drømmer blir til virkelighet, og også være med på å sikre en god fremtid for den enkelte kunde, sier Teigland.

Sparebanken Vest gir forskjellig rente til egne kunder og kunder i Bulder Bank

Instabank har lånt ut 582 millioner kroner i lån med andreprioritets pant i bolig på halvannet år

Satsing for Bulder bank i vente 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også