FinansWatch

Emisjonen til Sparebank 1 Helgeland er overtegnet med flere millioner egenkapitalbevis

Som en del av Sparebank 1 Helgelands overtakelse av Sparebank 1 Nord-Norge sine kontorer på Helgeland ble det gjennomført en emisjon der Sparebank 1 Nord-Norge får mesteparten. Men offentligheten kunne også tegne nye egenkapitalbevis – det var det mange som ville.

Konsernsjef Hanne Nordgaard i Sparebank 1 Helgeland. | Foto: Sparebank 1 Helgeland

I en børsmelding opplyser Sparebank 1 Helgeland at tegningsperioden for emisjonen er over. Totalt 6.128.703 nye egenkapitalbevis ble tilbudt i emisjonen for 97,90 kroner. Ved utløpet av tegningsperioden hadde Sparebank 1 Helgeland mottatt tegninger for rundt 9.435.570 nye egenkapitalbevis.

SpareBank 1 Nord-Norge ble tilbudt 5.397.325 egenkapitalbevisene, mens allmennheten med allokeringsretter til eksisterende eiere i banken ble tilbudt 731.378 egenkapitalbevisene. Den offentlige emisjonen er følgelig overtegnet, det skriver banken i børsmeldingen.

Endelig tildeling av egenkapitalbevisene tilbudt i den offentlige emisjonen vil bli vedtatt av styret i Sparebank 1 Helgeland den 27. september 2021.

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch