FinansWatch

Konsernsjef i Sparebank 1 Sørøst-Norge har vært med på fire fusjoner: – Det er viktig å ta de vanskelige beslutningene først

Bare noen måneder etter at Sparebank 1 BV og Sparebanken 1 Telemark fusjonerte til Sparebank 1 Sørøst-Norge fusjonerer de igjen med Sparebank 1 Modum. – Det var nødvendig for Sparebank 1 Modum å modnes før vi gjennomførte transaksjonen, sier konsernsjef i Sparebank 1 Sørøst-Norge, Per Halvorsen.

Konsernsjef i Sparebank 1 Sørøst-Norge, Per Halvorsen. | Foto: Sparebank 1 Sørøst-Norge

Onsdag 15. september kunngjorde Sparebank 1 Modum i en børsmelding, at de har inngått en intensjonsavtale med Sparebank 1 Sørøst-Norge. Det er konsernsjef i Sparebank 1 Sørøst-Norge, Per Halvorsen, som skal være leder for banken som skal fortsette å hete Sparebank 1 Sørøst-Norge ifølge intensjonsavtalen.

– Dette er den fjerde fusjoneringen samt en børsnotering jeg har vært med på de siste 12 årene. Man lærer hva man skal og ikke skal gjøre av det. En lærdom jeg har fra tidligere fusjoner er at det er viktig å ta de vanskelige beslutningene først, da slipper man å få overraskelser lengere ut i prosessen, forklarer Halvorsen som kommer fra Sparebank 1 Telemark.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger