Sparebank 1 Østfold Akershus gleder seg til å fylle lokalene igjen

Under pandemien har Sparebank 1 Østfold Akershus levert sine beste resultater noensinne. Da passer det godt å få litt liv i bankens lokaler igjen.
Konsernsjef Arild Bjørn Hansen i Sparebank 1 Østfold Akershus. | Foto: SpareBank 1 Østfold Akershus
Konsernsjef Arild Bjørn Hansen i Sparebank 1 Østfold Akershus. | Foto: SpareBank 1 Østfold Akershus

SpareBank 1 Østfold Akershus oppnådde en avkastning på egenkapitalen på 12,7 prosent i første halvår 2021, opp 2,8 prosentpoeng fra 9,9 prosent i samme periode i 2020.

Resultat etter skatt i perioden ble 233 millioner kroner, opp fra 172 millioner i samme periode i fjor. Konsernets netto renteinntekter i halvåret ble 104 millioner kroner, mot 102 millioner i 2020.

Dette er ny rekord for banken som opererer i området Moss-Fredrikstad.

– Man blir ydmyk når man ser hva vi som fellesskap i banken har fått til gjennom pandemien. Samtidig som vi nå kommer tilbake til normalen, ønsker vi at våre åpne kontorfellesskap igjen skal fylles. Det betyr enormt mye for vår kreative utvikling og samhandling. Vi trenger å treffes og å være sammen, drive hverandre fram og øke kompetansen, påpeker administrerende direktør, Arild Bjørn Hansen, i SpareBank 1 Østfold Akershus til Fredrikstads Blad.

Han er veldig optimistisk med tanke på regionens fremtid, med god boligprisutvikling, tilflytting og den økonomiske veksten det medfører.

– Jeg tror at etter hvert som tilflyttere får røtter i regionen her, vil det også bli skapt nye jobber. Arbeidsplasser blir til der folk er. Jeg er sikker på at Moss og Østfold vil få en jobbvekst framover, sier Hansen.

SpareBank 1 Østfold Akershus har hatt en tilstrømming av nye bedriftskunder

Flere kontorer ga korona-lette for Haltdalen Sparebank

Luster Sparebank: – Vi er litt digitale, og litt gammeldagse  

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også