Nordea inngår avtale med TietoEVRY om kort- og personaliseringstjenester

Selskapene har inngått en avtale om at TietoEVRY skal være leverandør av et komplett portefølje med korttjenester, inkludert kortproduksjon og personaliseringstjenester i Norge, Finland og Sverige.
PERSONALISERING: Nordea har inngått avtale om kort- og personaliseringstjenester fra TietoEVRY til Norge, Finland og Sverige. | Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet
PERSONALISERING: Nordea har inngått avtale om kort- og personaliseringstjenester fra TietoEVRY til Norge, Finland og Sverige. | Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

Avtalen har allerede trådt i kraft i Norge og Finland, og vil strekke seg over de neste fem årene. Avtalen er i samarbeid med Thales, som er et fransk forsvar- og elektronikkselskap, som i 2020 omsatte for 17 milliarder euro.

TietoEVRY skal personalisere Nordeas kort, inkludert utskrift av kortinnehaverens spesifikke data på kortoverflaten, generering av sikkerhetsnøkler og programmering av smartkortbrikker for å gi sikker tilgang til forbrukerens konto for betaling, står det i pressemeldingen fra TietoEVRY.

«Vi er glade for at Nordea inngår partnerskap med oss ​​om produksjon og personalisering av Mastercard- og Visa-betalingskort som følger av avtalen vår om å modernisere bankens betalingstjenester som ble kunngjort i desember i fjor. Avtalen styrker vår ledende markedsposisjon, og bekrefter at vår tilnærming med et nettverk av partnerne innen korttjenester skaper et solid verdiforslag for våre kunder», sier Jarmo Rouhiainen, leder for kortproduksjon og personalisering i TietoEVRY, i pressemeldingen.

Jæren Sparebank utvider: – Vi er på offensiven

Voss Sparebank håpar nynorsksatsing skal gje kundevekst 

Sparebank 1 Søre Sunnmøre: – Får bare beklage til Danske Bank at vi vant 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også