SMN jakter ny finansdirektør

Konsernsjef Jan-Frode Janson må se seg om etter ny finansdirektør, som følge av at Kjell Fordal neste år går av med pensjon etter å ha jobbet 40 år i banken.
Konsernsjef i Sparebank 1 SMN, Jan-Frode Janson. | Foto: Sparebank 1 SMN
Konsernsjef i Sparebank 1 SMN, Jan-Frode Janson. | Foto: Sparebank 1 SMN

I løpet av mai starter SpareBank 1 SMN søk etter ny finansdirektør som skal etterfølge Kjell Fordal som går av med pensjon i 2022, opplyser banken i en melding.

– Vi har styrket økonomi- og finansmiljøet som nå har et overordnet ansvar for eier- og virksomhetsstyring og betjener alle forretningsområdene i SpareBank 1 SMN. Vi søker derfor etter kandidater med tung finansiell erfaring, gjerne fra børsnoterte selskap til å lede denne enheten, sier konsernsjef Jan-Frode Janson i meldingen.

Fordal leder forretningsområdet Finans og eierstyring i SpareBank 1 SMN-konsernet. Fordal fyller 65 år i 2022, og har da vært ansatt i banken i 40 år, hvorav mesteparten av tiden som finansdirektør.

Banken opplyser om at målet er å ha på plass en erstatter i løpet av fjerde kvartal.

– Det har vært viktig for oss å sikre god kontinuitet i toppledelsen. Kjell Fordal vil fortsette i samme rolle helt til vi har funnet den rette kandidaten til å overta. Vi har derfor ingen hast, men håper å ha en ny finansdirektør på plass i løpet av fjerde kvartal i år, sier Janson.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også