FinansWatch

Nordgaard: – Vi rigger oss for veksten som kommer til regionen

Etablering av en ny flyplass og batterifabrikk vil i årene fremover berike Helgeland med flere tusen arbeidsplasser. – Regionen trenger en storbank, og vi er klare for å være den, sier Hanne Nordgaard, konsernsjef i SpareBank1 Helgland.

Hanne Nordgaard ser frem til veksten, arbeidsplassene og utfordringene som kommer til regionen hun bor i årene fremover. | Foto: Sparebank 1 Helgeland

Helgeland Sparebank fikk i første kvartal et resultat etter skatt på 71 millioner kroner mot 23 millioner kroner under samme periode i fjor. Bankens netto renteinntekter gikk ned fra 159 millioner kroner under tredje kvartal i fjor til 144 millioner kroner. I tillegg er har banken jobbet med virksomhetsoverdragelsen med SpareBank1 Nord-Norge.

– Dette har vært det første kvartalet i «endringsåret»  2021. Vi har restrukturert og lansert en ny digital plattform for både kunder og ansatte. Utviklingsarbeidet har gått over all forventning, vi har samarbeidet med Tieto Every og SpareBank1 som jeg mener er det beste utviklingsmiljøet i Norge, sier konsernsjef i  SpareBank1 Helgeland, Hanne Nordgaard, til FinansWatch og legger til:

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger