FinansWatch

Fiskerirush for Danske Bank

Sjømatområdet er viktig for Danske Bank, og i løpet av de siste månedene har banken vært delaktig i blant annet børsnotering og kapitalinnhenting til flere store selskaper. – Dette har en stor betydning for Danske Bank og at vi er stolte av å være en viktig finansiell bidragsyter for våre kunder i denne sektoren, sier Karine Pignatel til FinansWatch.

Karine Pignatel har jobbet innenfor shipping, skipsutstyr, teknologi og finans. Nå er hun leder for sjømat i Danske Bank Norge. | Foto: Danske Bank

Danske Bank har jobbet med sjømatområdet i mange år, men likevel har banken opplevd et rush av ulike transaksjoner og aktiviteter knyttet til fiskerisektoren den siste tiden med blant annet SalMar og Statt Torsk på kundelisten.

– Utviklingen har vært god gjennom flere år. Danske Bank er en langsiktig aktør innenfor sjømat og vi har et langsiktig mål om å være en av de viktigste bankene innen sektoren. Vi jobber hver dag med å gjøre en god jobb og har samtidig en langsiktig strategi og visjon for sektoren. Det handler om tillit, kompetanse, tilstedeværelse og langsiktighet, sier Karine Pignatel, leder for sjømat i Danske Bank Norge, til FinansWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Ørskog Sparebank retter fokuset mot Olga-svindel

Banksjef i Ørskog Sparebank kaller det «blodig urettferdig» at bankene skal måtte stå ansvarlig om kundene går imot signert avtale. Nå skal banken gjøre en jobb så Ørskog Sparebank slipper å miste kapital.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch