FinansWatch

SpareBank 1 Nordvest samarbeider med lokalt næringsliv om bærekraft

Banken ønsker å lære av de andre medlemsbedriftene, samt bygge nettverk knyttet til bærekraft. 

Kristiansund Ballklubb (KBK) har tatt initiativ til Action Now, som er et initiativ i 2021 til samarbeid med lokalt næringsliv, organisasjoner og offentlige myndigheter for å løfte fram FNs bærekraftsmål.

KBK nærmer seg målsetningen om 12-20 bedrifter i prosjektet, og mandag denne uken ble det kjent at SpareBank 1 Nordvest blir den niende aktøren som blir en del av satsingen.

– KBK med sin sterke merkevare er et vesentlig bindeledd for regionen. KBK bringer inn positivt omdømme. Idrett er en viktig brikke mellom bedrifter og forbrukere. Fra et bærekraftperspektiv er idrett svært viktig med tanke på inkludering av alle i samfunnet, sier Hans Mellemsæther, markedskonsulent i SpareBank 1 Nordvest.

SpareBank 1 Nordvest ønsker også å lære av de andre medlemsbedriftene, samt bygge nettverk knyttet til bærekraft. 

Banken mener at FNs bærekraftsmål kan kun realiseres dersom man har et sterkt engasjement for partnerskap og samarbeid.

– Som en regional finansaktør på Nordvestlandet skal SpareBank 1 Nordvest være en representant for en bærekraftig fremtid i regionen. Hensynet til bærekraft skal derfor være gjennomgående i alt vi gjør. Dette gjelder både måten vi jobber på og de krav vi stiller til kunder, leverandører, egne ansatte og andre interessenter, sier Ane Mogren, trainee i SpareBank 1 Nordvest.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch