Sunndal Sparebank har åpnet nytt kontor

Sparebanken er på plass i Kristiansund og klar til å ta opp kampen om bankkundene.
Adm. banksjef i Sunndal Sparebank, Jonny Engdahl.
Adm. banksjef i Sunndal Sparebank, Jonny Engdahl.

– Vi har stått på for å bli ferdig, og nå er vi endelig i gang. Dette er noe jeg har stor tro på, og nå skal vi begynne å bygge, sier avdelingsbanksjefen i Sunndal Sparebank, Marit Bergan-Skar, til Tidens Krav.

Mandag denne uken åpnet Sunndal Sparebank sitt nye kontor i Kristiansund, hvor ordføreren fikk æren av å klippe over det røde båndet før det hele ble feiret med kake.

– Som jeg pleier å si: Dette er en ny grein på eiketreet, som nå skal vokse og gro. Kristiansund skal dermed bli en stor grein, sier adm. banksjef i Sunndal Sparebank, Jonny Engdahl, til Tidens Krav.

FinansWatch har tidligere skrevet om at Sunndal Sparebank ser et rom for å etablere seg i Kristiansund som følge av bankfusjonen mellom Surnadal Sparebank og SpareBank 1 Nordvest, hvor førstnevnte går ut av Eika-alliansen. Nå har de tatt over de gamle kontorlokalene til DNB, og samlokalisert seg sammen med NEM Eiendomsmegling og Eiendom i Fokus.

Engdahl mener at de har gode forutsetninger for å ta opp konkurransen i det lokale bankmarkedet, samtidig som de ønsker å sikre fortsatt tilstedeværelse for Eika Alliansen i byen. Motivasjonen bak samlokaliseringen er å forsterke markedsmulighetene gjennom å samle kompetanse, øke synergiene, oppnå bedre synlighet og å styrke distribusjonskraften i lokalmarkedet.

– Sammen har vi en visjon om å realisere drømmer, sier Bergan-Skar.

Sunndal Sparebank: Lukkast med satsing på styrking av innskotsdekninga 

Sunndal Sparebank om ny partner: – En kraftpakke på bolig og bank 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også