FinansWatch

Oda Brå Beichmann blir ny markedssjef i SpareBank 1 SMN

Brå Beichmann vil få hovedansar med å markedsføre bankens tjeneter og produkter, i tillegg vil hun ha et ekstra fokus på å øke samarbeidet på tvers av tjenester og produkter.

Foto: Magnus Eidem

– Det har pågått en endringsprosess innad i SpareBank 1 SMN mens jeg har vært i permisjon, men det har vært en veldig fin prosess hvor jeg har blitt informert og involvert hele veien. Også har det vært en prosess hvor man søkte og fikk jobb, sier Oda Brå Beichmann (34) til Nidaros.

Som FinansWatch har skrevet tidligere er SpareBank 1 SMN i gang med Ett SMN, som er en omfattende omstruktureringsprosess for å øke effektiviteten og øke resultatet med 400 millioner kroner.

I den prosessen forsvinner også 100 stillinger i løpet av 2021, men prosessen har også ført til banken har opprettet en ny stilling som markedssjef som følge av at flere funksjoner samles under ett ansvar. Det er den jobben Brå Beichmann starter i når hun er tilake fra mammapermisjon.

– I denne nye markedssjefstilling kommer jeg til å jobbe med flere av forretningsområdene våre, men akkurat nå er det hovedfokus på Eiendomsmegler 1 Midt-Norge, sier hun til Nidaors.

Brå Beichmann vil få hovedansar med å markedsføre bankens tjeneter og produkter på best mulig måter overfor kundene, i tillegg vil det være et ekstra fokus på å øke samarbeidet på tvers av tjenester og produkter.

Brå Beichamm har de siste syv årene jobbet i SpareBank 1-konsernet. I april 2019 startet hun i SMN, og før det jobbet hun i SpareBank 1 Forsikring i Oslo.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch