FinansWatch

Finansparken i Stavanger brøyter vei

Finansparken blir først ut på Vestlandet til å få Outstanding-sertifikat for deres kontorbygg, og anses for å være en del av toppsjiktet av banebrytende prosjekter i Norge.

Finansparken inneholder SpareBank 1 SR-Banks nye hovedkontor like utenfor Stavanger sentrum, og huser rundt 650 ansatte. | Foto: Foto: Jan Inge Haga/SpareBank 1 SR-Bank

Finansparken i Stavanger er miljøsertifisert på det høyeste nivået i BREEAM-NOR med Outstanding, skriver magasintet ITBaktuelt.no.

– Vi gratulerer SpareBank 1 SR-Bank med å brøyte vei. Finansparken er nå del av toppsjiktet av banebrytende prosjekter, som oppfyller de høyeste krav, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev, til magasinet.

Kun fire andre prosjekter i Norge er så langt sertifisert på dette nivået, og Finansparken er først ut til å oppnå denne

– Vi er veldig stolte over å ha oppnådd Outstanding for Finansparken i Bjergsted og håper samtidig at flest mulig vil søke å oppnå samme nivå for deres nybygg, sier prosjektansvarlig Else Marie Jonsso, prosjektansvarlig og daglig leder for Finansparken.

Finansparken inneholder SpareBank 1 SR-Banks nye hovedkontor like utenfor Stavanger sentrum, og huser rundt 650 ansatte. Finansparken åpnet høsten 2019.

Mer fra FinansWatch

Instabank: – Vi er overrasket

Instabank håper fremdeles at Lunar skal klare å kjøpe dem, selv om Lunar har fått utfordringer med å skaffe nødvendig kapital.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch