Surnadal Sparebank med ny vri på julegaven

Sparebanken gir 20.000 kroner til det lokale Røde Kors, som være med å styrke besøkstjenesten.
Foto: Surnadal Sparebank
Foto: Surnadal Sparebank

Surnadal Sparebank har i flere år gitt pengegaver til lag og organisasjoner. Vanligvis avgjøres mottakerne via avstemming på Facebook, men i år har banken valgt å ta saken i egne hender og bestemme mottakerne selv.

– Vi gjorde dette for å treffe dem som har bidratt med relevant aktivitet i den spesielle situasjonen vi er i, sier markedsjef Liv Dalsegg i Surnadal Sparebank, til Tidens Krav.

Julegaven til Surnadal Røde Kors er på 20.000 kroner, som skal brukes til å s tyrke besøkstjenesten som i dag består av åtte besøksvenner. Målet er at disse pengene skal bida til nye kurs for å rekruttere flere besøksvenner, som det er et  behov for.

– Vi var ikke i tvil om at Røde Kors fortjener årets julegave. De gjør en utrolig god og viktig jobb, og det er helt enestående at vi har et så oppegående Røde Kors i Surnadal, blant annet med besøkstjenesten for å gjøre dagene litt lettere for ensomme og andre som sliter i hverdagen, sier Dalsegg til avisen.

Surnadal Sparebank har fra tidligere gitt 10.000 kroner til Frelserarmeen i Trondheim, og samme beløpet til Gode Verdier i Kristiansund.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også