FinansWatch

Surnadal Sparebank med ny vri på julegaven

Sparebanken gir 20.000 kroner til det lokale Røde Kors, som være med å styrke besøkstjenesten.

Foto: Surnadal Sparebank

Surnadal Sparebank har i flere år gitt pengegaver til lag og organisasjoner. Vanligvis avgjøres mottakerne via avstemming på Facebook, men i år har banken valgt å ta saken i egne hender og bestemme mottakerne selv.

– Vi gjorde dette for å treffe dem som har bidratt med relevant aktivitet i den spesielle situasjonen vi er i, sier markedsjef Liv Dalsegg i Surnadal Sparebank, til Tidens Krav.

Julegaven til Surnadal Røde Kors er på 20.000 kroner, som skal brukes til å s tyrke besøkstjenesten som i dag består av åtte besøksvenner. Målet er at disse pengene skal bida til nye kurs for å rekruttere flere besøksvenner, som det er et  behov for.

– Vi var ikke i tvil om at Røde Kors fortjener årets julegave. De gjør en utrolig god og viktig jobb, og det er helt enestående at vi har et så oppegående Røde Kors i Surnadal, blant annet med besøkstjenesten for å gjøre dagene litt lettere for ensomme og andre som sliter i hverdagen, sier Dalsegg til avisen.

Surnadal Sparebank har fra tidligere gitt 10.000 kroner til Frelserarmeen i Trondheim, og samme beløpet til Gode Verdier i Kristiansund.

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch