FinansWatch

Swedbank Pay styrker partnersamarbeidet i Norge

− Vi i Swedbank Pay er glade for at vi nå kan tilby kunden et bredere utvalg av betalingsterminaler, sier salgssjef Cato Storm.

Foto: Swedbank Pay

Swedbank Pay og Verifone inngikk høsten 2019 en strategisk avtale om et bredere samarbeid med sampakkertering av betalingsterminaler og kortinnløsning mot SMB-markedet . Nå settes avtalen operativt ut i Norge, opplyser banken i en oppdatering.

Banken sier at de ser at det er et behov i markedet for å pakketere betalingsløsninger, spesielt for små og mellomstore bedrifter. På denne måten kan de levere konkurransedyktige betalingsløsninger ut i markedet, og tilby et felles kontaktpunkt til kunden, på en total betalingsløsning.

− Vi i Swedbank Pay er glade for at vi nå kan tilby kunden et bredere utvalg av betalingsterminaler, og vi får dermed et komplett tilbud til kundene. Det er ekstra stas at vi nå endelig kan tilby betalingsterminalene fra Verifone med Vipps integrert, sier Cato Storm, salgssjef for SME / Mid-Corp Swedbank Pay Norge, og legger til.

– Kunden vil oppleve en enklere og mer samlet salgsprosess, der våre selgere står for dialog og avtaleinngåelse med kunden, mens leveranse koordineres mellom Verifone og Swedbank Pay. Enklere og bedre for kunden.

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch