FinansWatch

Resurs Bank introduserer separat nedbetaling av enkelte kredittkortkjøp

Etter å ha testet produktet i Sverige siden sommeren kommer nå muligheten for å flytte kredittkortkjøp ut i egne lån til hele Norden.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Resurs Bank skriver i en pressemelding torsdag at de vil utvide sitt kredittprodukt Flexible account i hele Norden. Produktet har vært tilgjengelig i Sverige siden sommeren for 1000 testkunder.

Produktet går ut på at kredittkortkjøp som er gjort med et av bankens kredittkort kan separeres ut i en egen nedbetalingsplan i stedet for å fremgå av den totale saldoen på kortet.

– Vi har sett et behov blant våre kunder for å kunne separere større, sjeldne kjøp fra mer frekvente hverdagskjøp. Ofte har kundene større behov for å delbetale de sjeldne kjøpene, samtidig som man ønsker å skille dem fra øvrige kjøp for å få større kontroll over økonomien, sier Anders Engstedt, utviklingsdirektør for betalingsløsninger i Resurs Bank i en pressemelding.

Resurs Bank oppgir ikke i pressemeldingen om separat nedbetalingsplan har samme rente som kredittkortet eller om det påvirker kundens kredittgrense.

Bank Norwegian forbereder seg på å erobre Spania og Tyskland

Markedet for forbrukslån har falt kraftig det siste året 

Finans Norge uenig med Finanstilsynet – vil gi bankene full frihet om to år 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch