Resultathopp for Sparebank 68° Nord

Styret forventer vest også for resten av 2020, og vil i den nærmeste tiden bruke mye ressurser på konsolidering, bevaring av verdier og å være støttespiller.
Foto: Sprebank 68° Nord
Foto: Sprebank 68° Nord

Sparebank 68° Nord melder om et resultat etter skatt på 27,5 millioner kroner, sammenlignet med 16,8 millioner kroner i samme periode i fjor.

Netto renteinntekter har i samme periode økt fra 33,7 til 46,7 millioner kroner, mens andre driftsinntekter også har løftet seg fra 7,8 til 12,4 millioner kroner.

«Sparebank 68° Nord har over tid hatt god og stabil vekst. Det forventes fortsatt vekst også for resten av 2020, men noe mer moderat enn for 2019», skriver styret i kvartalsrapporten.

Styrets oppfatning er at Sparebank 68° Nord vil stå seg godt gjennom denne krisen, og trekker frem at bankens markedsposisjon, finansielle stilling og soliditet er god.

«Ansvaret som nær og tilstedeværende lokalbank innebærer at vi den nærmeste tiden vil bruke mye ressurser på konsolidering, bevaring av verdier og å være støttespiller for de kunder som er i en vanskelig situasjon», heter det i rapporten.

1. juli ble fusjonen mellom Sparebank 68° Nord og Ofoten Sparebank gjennomført.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også