Sparebanken Narvik: – Et signal om at vi mener alvor og vil bidra til lokalsamfunnet

Sparebanken Narvik har sammen med de lokale bedriftene bidratt med 160.000 kroner til Bardufoss skisenter.
Administrerende direktør ved Sparebanken Narvik, Elling Berntsen. | Foto: Sparebanken Narvik
Administrerende direktør ved Sparebanken Narvik, Elling Berntsen. | Foto: Sparebanken Narvik

– Vi bruker å si at i Sparebanken Narvik så er vi opptatt av å sammen skape gode opplevelser. I og med at det er en dugnadsinnsats som har vært foretatt her, synes vi det var riktig å gå inn med penger. Det viser at hele lokalsamfunnet står bak og at man evner å løfte i flokk. I tillegg har vi beveget oss opp mot Midt-Troms, med kontor på Finnsnes og på Rustahøgda. Dette er et signal til lokalsamfunnet om at vi mener alvor og skal bidra til utviklinga av lokalsamfunnet.

Det sier administrerende direktør ved Sparebanken Narvik, Elling Berntsen, til avisen Nye Troms.

Det er ikke lenge siden Bardufoss skisenter appellerte til givergleden i nærområdet for å samle inn penger til ny tråkkemaskin

De fikk 400.000 kroner i støtte av kommunen, mens de samlet inn 56.000 kroner fra enkeltpersoner gjennom Vipps, Spleis og bankoverføring. Banken og bedriftene har til sammen bidratt med 160.000 kroner.

– Vi er en sparebank som er eid av lokalsamfunnet. Vi har ingen aksjonærer. Det betyr at vi betaler tilbake til samfunnet gjennom sponsorater og gaver. Vi bidrar gjennom året med ganske betydelige beløp. Det er avhengig av de gode prosjektene som dukker opp. Bare få frem de gode prosjektene som lokalsamfunnet støtter opp om, så skal vi fortsette å bidra, sier Berntsen til avisen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også