BRAbank-gründer forlater selskapet

BRAbank er midt oppi fusjonen med Easybank og som et resultat av det forlater gründer og tidligere adm. direktør i BRAbank, Bent Gjendem, selskapet med umiddelbar virkning.
BRAbank-gründer Bent Gjendem forlater selskapet. | Foto: BRABank
BRAbank-gründer Bent Gjendem forlater selskapet. | Foto: BRABank

– BRAbank går nå inn i en ny fase med et sterkt lederskap på plass. Det er riktig tidspunkt for meg å forlate selskapet. Nå vil jeg bruke det vi har lært for å hjelp andre selskaper til teknologi- og kundedrevet veskt, sier Bent Gjendem i en pressemelding.

Gjendem ble kastet fra sjefsrollen i november i fjor etter at BRAbank leverte store tap og varslet nedbemanning i tredje kvartal. Han forsatte i selskapet som strategisk rådgiver med ansvar for kommersialisering av bankens teknologiplattform, strategiske partnerskap og strategisk utvikling frem til nå.

Han ble erstattet på sjefstolen av daværende finansdirektør Hans Ljøen, som den i samme pressemeldingen takker Gjendem for innsatsen.

– Bent har vært helt sentral i jobben med å forandre BRAbank for en liten utfordrer fra Bergen til en etablert digital forbrukslånsbank i Norden.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også