FinansWatch

BankID på mobil har vært nede hele torsdag

Brukere med BankID fra Telenor får torsdag ikke brukt tjenesten. Også Telias kunder er delvis rammet.

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

BankID melder på sine hjemmesider at BankID på mobil ikke fungerer for Telenor-kunder torsdag. Feilen har vært kjent siden klokken 10. Frem til rundt 11.30 fungerte tjenesten heller ikke for brukere i Telias nett, og det er fortsatt ustabilt for Telia-kundene.

– Det er fortsatt problemer med BankID for Telenor-kunder, bekrefter kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes i BankID klokken 14 til E24 Aksjelive.

Feilen skal ligge hos en underleverandør hos Telenor og noen estimert tid for retting er ikke oppgitt. Kunder som har sin BankID-brikke tilgjengelig kan bruke denne til å logge inn på sine sikre tjenester. Det er ukjent om Telenor og Telia er rammet av samme problem.

Klokken 15 melder BankID at feilen nå bare gjelder enkelte Telenor-kunder. Det er mulig å forsøke på nytt om man ikke kommer gjennom.

Ingen finansselskaper FinansWatch har vært i kontakt med torsdag melder om særskilte problemer knyttet til tjenestestansen.

10 personer tiltalt for bankbedrageri på 22 millioner kroner

Debatt: BankID er ikke farlig, men å dele passordet til den er det  

Mer fra FinansWatch

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne

Etter hvert som samfunnet åpner opp igjen ser Aprila bank en stor økning i både utlån og antall etterspørsler. Og de ser ikke for seg at det stopper med det første.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger