Storbank vil øke samarbeidet med forsikringsbransjen

Credit Suisse ønsker å se på nye samarbeidsprosjekter som dekker blant annet forsikring og kredittkort.
Urs Rohner sier det vil bli flere partnerskap med banken, og henter spesielt inspirasjon fra Kina. | Foto: Ennio Leanza/Keystone via AP
Urs Rohner sier det vil bli flere partnerskap med banken, og henter spesielt inspirasjon fra Kina. | Foto: Ennio Leanza/Keystone via AP

Credit Suisse ønsker å ekspandere samarbeidet med forsikringsselskapene. Det sier styreleder Urs Rohner, som ifølge Reuters henter inspirasjon fra flere globale bankeksempler.

– Spesielt innen detaljhandelen vil det være flere partnerskap med oss. Det er gode eksempler i utlandet på hvordan forsikring og banktjenester kan slås sammen, for eksempel Ping An i Kina, sier Urs Rohner til Sonntags.

Ifølge styrelederen kan det være aktuelt med samarbeidsprosjekter som dekker forsikring, kredittkort eller andre hendelser, som kan bidra til å forbedre tilgangen til yngre handelskunder.

– Det er interessant å jobbe med tredjeparter, men vi må alltid være nøye med å beskytte styrken til vårt merke. Dette er spesielt viktig for veldig velstående kunder, sier han ifølge Reuters.

Rohners periode som styreleder er ferdig neste år, og han sier i samme intervju at prosessen med å finne riktig erstatter er godt i gang og de vil komme med en kunngjøring så snart banken har tatt en beslutning.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også