FinansWatch

Storbank vil øke samarbeidet med forsikringsbransjen

Credit Suisse ønsker å se på nye samarbeidsprosjekter som dekker blant annet forsikring og kredittkort.

Urs Rohner sier det vil bli flere partnerskap med banken, og henter spesielt inspirasjon fra Kina. | Foto: Ennio Leanza/Keystone via AP

Credit Suisse ønsker å ekspandere samarbeidet med forsikringsselskapene. Det sier styreleder Urs Rohner, som ifølge Reuters henter inspirasjon fra flere globale bankeksempler.

– Spesielt innen detaljhandelen vil det være flere partnerskap med oss. Det er gode eksempler i utlandet på hvordan forsikring og banktjenester kan slås sammen, for eksempel Ping An i Kina, sier Urs Rohner til Sonntags.

Ifølge styrelederen kan det være aktuelt med samarbeidsprosjekter som dekker forsikring, kredittkort eller andre hendelser, som kan bidra til å forbedre tilgangen til yngre handelskunder.

– Det er interessant å jobbe med tredjeparter, men vi må alltid være nøye med å beskytte styrken til vårt merke. Dette er spesielt viktig for veldig velstående kunder, sier han ifølge Reuters.

Rohners periode som styreleder er ferdig neste år, og han sier i samme intervju at prosessen med å finne riktig erstatter er godt i gang og de vil komme med en kunngjøring så snart banken har tatt en beslutning.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch