FinansWatch

Danske Bank best på valuta

Danske Bank blir rangert som best i Norden på valutahandel av store bedrifter og institusjonelle kunder. Det viser den siste Prospera-undersøkelsen fra analysebyrået Kantar/Sifo.

Foto: Danske Bank

Undersøkelsen ble gjennomfør midt i koronakrisen, i en situasjon der valutamarkedene var volatile og likviditeten i en periode presset. I alt 169 personer svarte på undersøkelsen som altså ga en klar seier til Danske Bank.

– At vi blir rangert høyt i en turbulent tid er et tegn på at vår rådgivning, analyse og spesialistkompetanse kommer til sin rett, sier Christian Thörnqivst, ansvarlig for institusjonell valutahandel i Danske Bank til den svenske avisen Realtid.

– Midt i den verste koronakrisen så vi at likviditeten ble vesentlig dårligere og vi satset hardt på å beholde beste mulige prisbilde overfor kundene, legger han til.

Fem i topp i Prospera-undersøkelsen om valutaavdelinger så slik ut:

1. Danske Bank 4,28

2. SEB 4,00

3. Nordea Markets 3,97

4. BNP Paribas 3,67

5. Citigroup 3,66

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

– Det har vært et sterkt kvartal

Det var en svært fornøyd konsernsjef som la fram kvartalsresultatene til Sparebank 1 SMN i går. – Av sparebankene tror jeg vi topper avkastningstabellen, sa Jan-Frode Janson.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch