FinansWatch

Fornøyde banksjefer ser frem til at sparebankene Hønefoss og Skue fusjonerer

– Jeg tror ikke vi får et veldig bra fotballag ved å slå sammen to middelmådige. På samme måte er det med fusjoner. Jeg tror ikke det å fusjonere løser alle fremtidige problemer, men vi gir oss selv et bedre utgangspunkt for å bygge en bank for fremtiden når vi fusjonerer, sier banksjef Hans Kristian Glesne i Skue Sparebank til FinansWatch.

Både Hans Kristian Glesne (til venstre) og Torgeir Nøkleby er skråsikre på at fusjonen gir en bedre bank for kunder, eiere, ansatte og lokalsamfunn. Foto: Per Skøien | Foto: Per Skøien

I mars i år besluttet styrene i Hønefoss Sparebank og Skue Sparebank å innlede arbeidet med sikte på en sammenslutning. Bakgrunnen var et ønske om å styrke den lokale konkurransekraften, bedre lønnsomhet og større evne til å bidra i lokalsamfunnet videre utvikling.

15. april kom børsmeldingen om at styrene i de to bankene hadde inngått avtale om fusjon. I møtet den 19. mai vedtok generalforsamlingen i Hønefoss Sparebank og Forstanderskapet i Skue Sparebank å si ja til en sammenslutning av de to bankene. Skue Sparebank blir overtagende bank.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch