Skajem går av som Huddlestock-sjef

John E. Skajem går av som konsernsjef i Huddlestock. Ny sjef hentes internt.
GIR FRA SEG SJEFSSTOLEN: John E. Skajem | Foto: Huddlestock
GIR FRA SEG SJEFSSTOLEN: John E. Skajem | Foto: Huddlestock

John E. Skajem gir seg i stillingen som toppleder for Huddlestock Fintech. Han blir erstattet av Leif Arnold Thomas fra 1. februar. Det melder selskapet i en børsmelding.

– Jeg er stolt over hva Huddlestock-teamet har oppnådd de siste fire årene. Det har vært lange dager og hardt arbeid, men når jeg ser hva vi har skapt i dag, har det vært verdt det, sier Skajem i en kommentar i meldingen.

Han sier at han sterkt støtter beslutningen om å utnevne Leif Arnold Thomas til ny administrerende direktør nå som selskapet går inn i «neste fase».

Fire år med hardt arbeid

Ifølge meldingen vil Skajem fortsette i selskapet, og da i rollen som leder for Investor Relations and Corporate Development.

Styreleder Øyvind Hovland i Huddlestock takker Skajem for hans dedikasjon og harde arbeid i de fire årene han har ledet selskapet.

– Under Skajems ledelse har har selskapet vokst fra å være en liten oppstartsbedrift til et børsnotert selskap med tilstedeværelse i fem land. Etter min mening er Huddlestock i dag godt posisjonert som en attraktiv en attraktiv europeisk leverandør av Investment-as-a-Service og konsulenttjenester til konsulenttjenester til finansbransjen. Jeg er også glad for å se at John blir værende i selskapet som i rollen som IR og Corporate Development, sier Hovland.

Skajem selv sier at han gleder seg til å være med videre.

– Jeg gleder meg også til å fortsette i selskapet og fokusere innsatsen min mer spesifikt.

Intern rekruttering

Huddlestocks nye sjef, Leif Arnold Thomas, er hentet fra selskapets egne rekker. Thomas har jobbet som Chief Corporate Development i Huddlestco siden april i fjor. Thomas har tidligere jobber for Oslo Børs og i fintech-selskapet Centevo. Thomas kom inn i Huddlestock da han var administrerende direktør for selskapet Dtech, som Huddlestock kjøpte i mars i fjor.

– Jeg er glad for at Thomas har takket ja til å ta på seg rollen som vår nye administrerende diretkrø for neste kapittel på vår reise. Gjennom Thomas’ erfaringer fra tiden før Huddlestock, men også gjennom hans bidrag og prestasjoner i Huddlestock siden han tiltrådte i mars 2023, er jeg overbevist om at han har de ferdighetene og den erfaringen som trengs for å nå målet om et skalerbart og lønnsomt selskap med klare europeiske ambisjoner, sier styreleder Øyvind Hovland.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også