Sparebanken Møre skal halvere tiden det tar å starte en bedrift

Gjennom et samarbeid med faktura- og regskapsprogrammet Conta, skal Sparebanken Møre gjøre det enklere for personer å etablere ny bedrift.
Administrerende direktør Trond Lars Nydal i Sparebanken Møre. | Foto: Sparebanken Møre
Administrerende direktør Trond Lars Nydal i Sparebanken Møre. | Foto: Sparebanken Møre

Sparebanken Møre har inngått et samarbeid med faktura- og regnskapsorgrammet Conta. Gjennom samarbeidet skal personer som ønsker å starte opp en bedrift få veiledning og svar på de spørsmål en måtte lure på, skriver Bygdebladet i sin papirutgave.

Den nye tjenesten vil tilby selskapsetablering, bank og regnskap i en pakke, og selskapene mener det vil halvere tiden det tar å starte en bedrift for kundene.

– Vi har over tid sett et behov for å hjelpe gründerne mer i etableringsfasen. Det kan være vanskelig å vite hvor en skal starte om man går med en drøm om å starte for seg selv, sier administrerende direktør Trond Lars Nydal i Sparebanken Møre til bladet.

Gjennom samarbeidet vil Sparebanken Møre også tilby rådgivningstjenester til nyetablerte bedrifter. Nydal omtaler tjenesten som «et unikt tilbud».

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

MEST AV DE NORSKE: Henrik Høye, adm. dir i Protector Forsikring topper lønnslisten blant lederne av de norske forsikringsselskapene. | Foto: Protector Forsikring

Dette tjener forsikringstoppene

For abonnenter