MedWatch lanseres i dag

FinansWatch får sitt fjerde søskenmedie i Norge med den nye bransjeavisen for helsebransjen.
Anne Grete Storvik er redaktør i nye MedWatch.
Anne Grete Storvik er redaktør i nye MedWatch.

Watch Media lanserer i dag MedWatch, en ny uavhengig bransjeavis for helsebransjen. MedWatch er et søskenmedie til FinansWatch og resten av den norske Watch-familien som per nå i tillegg inkluderer EiendomsWatch, AdvokatWatch og EnergiWatch.

– Bransjen og miljøet for livsvitenskap i Norge er i rask vekst, og denne veksten skal MedWatch følge tett. Vi skal gå tett på selskapenes utfordringer, deres rammevilkår, resultatene, oppturene og nedturene – og selvfølgelig menneskene som står bak disse selskapene, sier redaktør for MedWatch, Anne Grete Storvik i en pressemelding.

Storvik får selskap av journalistene Eirik Omvik og Sebastian Brauer Hagel i redaksjonen.

Som de andre Watch-avisene vil også MedWatch gi beslutningstakere i norsk næringsliv uavhengig og kritisk journalistikk om norsk næringsliv.

– Den norske helsebransjen i Norge har ikke fått den mediedekningen som den fortjener. Dette er en bransje i sterk utvikling, og vi tror den vil vokse betydelig i årene fremover. Vi ser derfor frem til å gi de ansatte i bransjen oversikt og innsikt hver dag, sier nyhetsredaktør for Watch Media, Øyvind Henriksen.

Watch Media har nå vokst til en næringslivsredaksjon med fem bransjeaviser og mer enn 20 journalister og redaktører.

– Vi skaper nå et stort, kompetent og slagkraftig redaksjonelt miljø for næringslivsjournalistikk. Og vi er fortsatt i startgropa, sier Henriksen.

Du kan melde deg på MedWatch sitt nyhetsbrev her.

Tilbake til forsiden.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også