FinansWatch

Ny bransjeavis for energibransen er lansert

Onsdag morgen går EnergiWatch på luften i Norge. Det blir den fjerde bransjeavisen under Watch-paraplyen i Norge.

Dette er redaksjonen i EnergiWatch: Redaktør Anders Lie Brenna, journalist Kjersti Nelson, journalist Lars Heltne, journalist Linda Sandvik og journalist Harald Amdal. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen

Watch Media, selskapet som også gir ut FinansWatch, lanserer i dag EnergiWatch, en uavhengig bransjeavis som skal følge virksomhetene og nøkkelpersonene i den norske energibransjen.

EnergiWatch, som er Watch Medias fjerde næringslivsavis i Norge, skal gi beslutningstagere og andre med interesse for energibransjen daglige nyheter om grønn energi, olje og gass, energipolitikk, teknologi og kraftmarkedet. Ambisjonen er å skape uavhengig og kritisk næringslivsjournalistikk for og om bransjen.

– Norge er en energinasjon, og energibransjen er den viktigste bransjen i norsk næringsliv. EnergiWatch skal lage næringslivsjournalistikk om hele bransjen, og det føles godt å komme i gang, sier redaktør Anders Lie Brenna.

Redaksjonen vil bestå av fem journalister som skal gi en daglig oversikt over nyhetsbildet i bransjen, samt innsiktsbaserte egenutviklede saker.

EnergiWatch sin redaksjon er samlokalisert med Watch Medias øvrige norske aviser, FinansWatch, EiendomsWatch og AdvokatWatch, i Oslo sentrum. Men de vil også jobbe tett med danske EnergiWatch og engelskspråklige EnergyWatch.

– Med lanseringen av EnergiWatch tar vi et viktig steg videre for vår satsing i Norge. Anders har fått på plass et svært godt team, og jeg gleder meg til å se dem sette i gang. Nyhetsbildet er for tiden brennhett i energibransjen, så timingen kunne neppe vært særlig bedre, sier Øyvind Henriksen, nyhetsredaktør for Watch Media i Norge.

Som alle Watch-aviser er journalistikken abonnementsfinansiert. Man kan teste ut EnergiWatch gjennom en gratis prøveperiode og alle kan motta de to daglige nyhetsbrevene, også uten abonnement.

EnergiWatch og Watch Media i Norge er en del av danske Watch Medier, et selskap eid av mediekonsernet JP/Politikens Hus. Watch Medier står bak fire norske bransjemedier, 16 danske bransjemedier, fire engelskspråklige bransjemedier og to finansmedier i Tyskland.

Tilbake til forsiden.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch