Watch Media lanserer EnergiWatch

FinansWatch får snart en ny søskenavis, EnergiWatch, som skal dekke den norske energibransjen.
Redaktør Anders Lie Brenna skal lede norske EnergiWatch. | Foto: Watch Media
Redaktør Anders Lie Brenna skal lede norske EnergiWatch. | Foto: Watch Media

Watch Media, selskapet bak FinansWatch, lanserer i høst et nytt bransjemedie for energibransjen, EnergiWatch.

EnergiWatch vil dekke bransjen med samme uavhengige og kritiske journalistikk som de etablerte mediene FinansWatch, EiedomsWatch og AdvokatWatch allerede gjør, ved å gå tett på virksomhetene og nøkkelpersonene i bransjen.

– Energibransjen er en uhyre viktig del av norsk næringsliv, og vi ser et stort potensiale i en uavhengig og ambisiøs redaksjonell nettavis, som tar hele bransjen på alvor. Som med våre andre medier vil fokus være på business-delen, og vi vil skrive om alt fra strategi, konkurranse og resultater til omstilling, rammevilkår og jobbskifter, sier Watch Medias internasjonale redaktør, Rasmus Emborg.

Watch Media er eid av danske JP/Politikens Hus, og EnergiWatch blir Watch Medias fjerde bransjeavis i Norge. Fra før utgis FinansWatch, EiendomsWatch og AdvokatWatch. Watch Media driver også 16 bransjemedier i Danmark, inkludert den danske søsteravisen EnergiWatch, samt to medier i Tyskland.

EnergiWatch sin redaksjon holder til sentralt i Oslo sammen med de andre norske nettavisene. Her skal den nye nettavisen servere eksklusive nyheter fra energibransjen samt gi et overblikk over de viktigste historiene i bransjen.

EnergiWatch ledes av Anders Lie Brenna (48), som er en av Norges mest erfarne energijournalister. Han har tidligere jobbet for blant annet enerWE og Europower, og har det seneste halve år vært norsk korrespondent for danske EnergiWatch.

– Vi skal dekke hele energibransjen, og være tett på menneskene og selskapene. Norge er en energinasjon, og vår ambisjon er å styrke dekningen av den norske energibransjen ved å gi våre lesere eksklusive nyheter og et overblikk over de viktigste bransjehistoriene. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Anders Lie Brenna.

Allerede nå kan du melde deg på EnergiWatch sitt gratis og uforpliktende nyhetsbrev her.

Tilbake til forsiden.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også