FinansWatch

280 prosent vekst i faste betalinger hos Vipps

I løpet av ett år har antall nordmenn som betaler for abonnement med Vipps økt med 164 prosent. Vipps tror vi kun har sett starten.

Illustrasjonsfoto av Vipps. | Foto: PR/Vipps

I en pressemelding skriver Vipps at de i førstekvartal i år så en vekst på 280 prosent i volum på faste betalinger, sammenlignet med samme periode i 2021.

– Den største veksten kom innen veldedighet og digitale medier, inkludert ulike avisprodukter. Vi ser også en markant økning innen et hav av andre segmenter, sier produktsjef Kirsten Jarneid i Vipps.

Vipps skriver videre at snaut 740.000 nordmenn har brukt Vipps til å betale abonnement. Det gjør at Vipps nå har tett dialog med brukersteder som allerede tilbyr faste betalinger til sine kunder, i tillegg til brukersteder som ønsker eller er i ferd med å tilby det.

I tillegg til en vekst på 280 prosent i volum i første kvartal, hadde Vipps en økning i antall transaksjoner på 180 prosent og antall brukersteder på 206 prosent sammenlignet med samme periode i 2021.

– Det er så ukomplisert som at folk vil ha en enkel og trygg abonnements-løsning. Folk kjenner og føler seg hjemme i Vipps. I et litt større perspektiv er det naturlig å se utviklingen i sammenheng med den voksende delingsøkonomien. I dag opplever mange en større verdi i å leie enn å eie, sier Jarneid.

Lunar-sjefen: – Ser et stort potensial i Instabank

Obos Deleie: – Vi så et stort behov i markedet

Åfjord Sparebank om fusjonsplaner: – Vært et tema hos oss over en lengre periode

Mer fra FinansWatch

Gjensidige med eierskifteforsikring på bil

Forsikringsselskapet følger etter eierskifteforsikring på bolig, og tilbyr nå en pilot til utvalgte bilforhandlere som skal sikre handelen fra forhandler til privatpersoner.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch