Storebrand ansatte 151 innen skadeforsikring i 2021

Det ble totalt ansatt 309 personer fra desember 2020 til desember 2021 innen skadeforsikring i bransjen. For Storebrand var omorganisering en stor del av grunnen.
Konserndirektør for People Tove Selnes i Storebrand. | Foto: Lise Eide Risanger / Storebrand
Konserndirektør for People Tove Selnes i Storebrand. | Foto: Lise Eide Risanger / Storebrand

Storebrand ligger et godt stykke foran resten av klassen hva gjelder ansettelser innen skadeforsikring i 2021. Med 151 nye ansatte på et år ligger selskapet foran Gjensidige og Tryg, som har ansatt 68 og 67 personer hos sin skadeforsikring, viser tall fra Enhetsregisteret.

I en artikkel hos Finansfokus forteller Storebrand at oppgangen i bemanningen blant annet skyldes oppkjøpet av Insr. I tillegg ble det foretatt en intern omorganisering i 2021, der 95 årsverk ble flyttet fra Storebrand Livsforsikring til Storebrand Forsikring.

– Storebrand er i vekst på flere områder, ikke minst innenfor kapitalforvaltning, privat sparing, offentlig pensjon, skadeforsikring og bank. Vi har økt satsingen på skadeforsikring, og som en del av den satsingen, er en rekke årsverk blitt en del av Storebrand Forsikring, både gjennom en intern flytting av medarbeidere, gjennom oppkjøp og gjennom nyrekruttering, sier konserndirektør for People Tove Selnes i Storebrand til Finansfokus.

For skadeforsikringsbransjen totalt ble det ansatt 309 nye personer, som gjør at det ved utgangen av 2021 var 8444 ansatte innen skadeforsikring.

Forsikringsselskaper kan få låst milliarder av kroner hvis Justisdepartementet får det som de vil

Naturskadepoolen har splittet Forsikrings-Norge – Fairfondgruppen har fått gjennomslag for sine synspunkt

Gjensidige Forsikring utbetaler 3,85 milliarder kroner i utbytte

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også