FinansWatch

Slutter i barneskolen – blir banksjef

Det er rektoren ved Tynset barneskole som blir ny sjef for Sparebank 1 Østlandets avdeling i Nord-Østerdal.

Jostein Sigurd Sivertsen blir banksjef i Nord-Østerdal. Han er i dag rektor ved Tynset barneskole. | Foto: Sparebank 1

Jostein Sigurd Sivertsen tiltrer den 1. august, melder banken. Han jobber i dag som rektor ved Tynset barneskole og har over 20 års erfaring fra skoleverket, deriblant flere år som leder.

– Vi er glade for at Jostein har takket ja til stillingen som banksjef i Nord-Østerdal. Han framstår som en dyktig leder med en rolig, reflektert og empatisk holdning. Vi ser fram til å få han med på laget over sommerferien, sier Kjell Inge Bækken, regionbanksjef for Østerdalen i Sparebank 1 Østlandet, i en pressemelding.

«Skrekkblandet fryd»

– Etter over 20 år i skoleverket har jeg kjent på lysten til å prøve noe nytt. Samtalene med regionbanksjef Kjell Inge Bækken om innholdet og oppgavene i denne stillingen har forsterket lysten til å bevege meg videre, sier Sivertsen.

– Det er viktig med noen stoppunkter i livet der en tvinger seg selv ut av komfortsonen. Å gå fra det kjente og trygge til et helt nytt fagfelt er både skummelt, spennende og motiverende på samme tid. Det er med skrekkblandet fryd jeg har takket ja til stillingen, sier han.

– Institusjon

– Lokalbanken er på samme måte som skolen en viktig institusjon i et menneskes liv der det handler om å støtte opp under utvikling, håp og drømmer, sier Sivertsen blant annet.

Disse skiftet jobb i 2021

Fra klessjef til banksjef

Omstridt Nordea-sjefsstrateg blir sjeføkonom i eiendomsselskap
Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch