FinansWatch

Lokalbankalliansen-bank i gang med bytte av meglerkjede

Som en del av Lokalbankalliansen bytter også Aasen Sparebank meglerkjede. Nå satser de alene med nytt meglerselskap som bytter ut Aktiv Innherred-navnet.

Bjørn Asle Hynne, er styreleder i Lokalbankalliansen og banksjef i Aasen Sparebank. | Foto: Aasen Sparebank

Aasen sparebank har kjøpt ut Hegra sparebank og går ut av Aktiv-kjeden.

– Nå blir meglerkontoret som til nå har vært Aktiv Innherred AS knyttet til Partners Eiendomsmegling, sier styreleder i Lokalbankalliansen og banksjef i Aasen Sparebank, Bjørn Asle Hynne, til Trønder-Avisa.

For en uke siden ble det klart at det blir Partners Eiendomsmegling som blir den nye Lokalbankalliansen sin samarbeidspartner på eiendomsmegling.

Samarbeidet vil bety at de fleste meglerkontorene hos de ti allierte bankene vil få «& Parntners» bak navnet. Videre betyr samarbeidet at 32 nye meglerkontorer for Partners Eiendomsmegling, men at eierskapet vil forbli lokalt.

Hegra Sparebank har til nå eid halvparten av selskapet, men eierskapet har opphørt samtidig som at Lokalbankalliansen og Partners Eiendomsmegling nå skal lansere sitt nye samarbeid innen eiendomsmegling.

Meglerforetalet Aktiv Innherred AS, som har kontor i Verdal og Levanger, har endret navn til Lokalmegleren NT AS, som en del av overgangen, skriver avisa.

Dermed skifter den lokale megleren kjede og navn. Det gjør også meglerkontorene i Trondheim, Bø og Sparebanken 68, som følger med på samme samarbeid.

Navneskiftet skjer med utbytting av logo og skilt fra 13. desember, ifølge Hynne.

– Etter at vi gikk ut av Eika var det unaturlig å stå i Aktiv-kjeden. Partners har en frittstående struktur og er ikke eid av banker, sier Hynne til Trønder-Avisa.

Sparebanken DIN: – Uttreden av Eika-alliansen vil gi muligheter for betydelige kostnadsbesparelser

ASbank engasjerer advokater til å gjennomgå mediesaker om banken og ledelsen

Lokalbank-alliansen vil bistå ASbank: – Det er viktig for alliansen å stille opp 

 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch