Ny nettavis for advokatbransjen er lansert

FinansWatch har fått enda et nytt søstermedie, denne gangen til fordel for advokatbransjen.
Foto: Watch Media
Foto: Watch Media

Onsdag formiddag lanseres AdvokatWatch, som går tett på den norske advokatbransjen. AdvokatWatch er et søstermedie til FinansWatch og EiendomsWatch i Norge.

Som alle Watch-aviser er også AdvokatWatch digital, uavhengig og går tett på bransjen den dekker med kritisk og objektiv journalistikk.

– Vi serverer eksklusive nyheter, i tillegg til å gi et daglig overblikk over de viktigste historiene i advokatbransjen. Vi skal skrive om strategi, konkurranse, resultater, jobbskifter og mye mer. Målet er at advokater og andre, som besøker AdvokatWatch, skal få med seg det som skjer i bransjen, sier redaktør Stian Olsen.

Watch Media er selskapet bak AdvokatWatch, som blir det tredje bransjemediet som publiseres fra kontorene i Oslo.

– Det er en etterlengtet dag. Helt siden jeg kom til Watch Media i april, har jeg sett fram til lanseringsdagen. Med dyktige journalister på plass, ligger alt til rette for at vi kan levere relevante historier fra advokatbransjen, fortsetter Olsen.

I tillegg til advokater og advokatfirma skal AdvokatWatch også dekke de store revisjonsselskapene som også har egne advokatvirksomheter.

Som alle medier i Watch-familien er også AdvokatWatch abonnementsfinansiert. Man kan uforpliktende prøve ut den nye avisen med et prøveabonnement og det er gratis å motta det daglige nyhetsbrevet, med en oppsummering av de viktigste sakene fra bransjen siste døgn.

– Kvalitetsjournalistikk krever investeringer, og derfor er store deler av vårt innhold forbeholdt abonnenter. Vi tror på, at betalingsviljen til stede, hvis relevansen og kvaliteten er høy nok. Nå er det opp til oss å bevise, at vi kan lage en nettavis, som skaper høy verdi for vår målgruppe, sier Watch Medias internasjonale redaktør, Rasmus Emborg.

Watch Media er eid av danske JP/Politikens hus, Danmarks største avishus. Selskapet driver 15 bransjemedier i Danmark, inkludert en dansk AdvokatWatch. Siden 2020 har Watch Media vokst ut av Danmark med tre bransjeaviser i Norge og FinanzsBusiness i Tyskland.

Tilbake til forsiden

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også