Ny nettavis for eiendomsbransjen er i gang

FinansWatch får tirsdag en søsteravis. EiendomsWatch gir leserne uavhengig nyhetsjournalistikk om den norske eiendomsbransjen.
Øyvind Henriksen er redaktør for EiendomsWatch. | Foto: Watch Media
Øyvind Henriksen er redaktør for EiendomsWatch. | Foto: Watch Media

Tirsdag formiddag var nyhetsnettstedet EiendomsWatch i gang. Dermed har beslutningstagere og alle andre med interesse for eiendomsbransjen fått en ny kilde til nyheter og informasjon om bransjen.

EiendomsWatch skal følge de profesjonelle aktørene i og rundt bransjen.

– Vårt mål er å gi leserne eksklusive nyheter og oversikt over hva som skjer i bransjen. Vi dekker transaksjonene, resultatene, strategiene, konfliktene, samarbeidene, de store prosjektene, og ikke minst – det aller viktigste – menneskene i bransjen. Vi kan gå i dybden og følge hele bransjen over tid. Dermed skaper vi et produkt med svært høy relevans for de, som jobber i bransjen, sier redaktør Øyvind Henriksen.

Han leder et team på fire personer som nå retter fullt fokus mot eiendomsaktørene. Og han mener at lanseringen av EiendomsWatch kommer på et svært godt tidspunkt.

– Eiendomsbransjen har alltid vært i endring, men endringstakten har neppe noen gang vært høyere enn det vi ser i dag. Pandemien har fungert som en katalysator for store trender både innen handel og kontor.

For å få full tilgang til EiendomsWatch må man være abonnent, men alle som vil kan teste tilgang i en gratisperiode. Det er også mulig å følge nettstedet gjennom daglige nyhetsbrev.

Bak den nye nettavisen står det danske medieselskapet Watch Medier, som fra før av driver FinansWatch, som dekker den norske finansbransjen. Selskapet, som er eid av Danmarks største avishus, JP/Politikens Hus, står bak i alt 15 danske nisjeaviser samt et FinanzBusiness i Tyskland.

– Vi står for kritisk og fair næringslivsjournalistikk, med fokus på substans. Det skal også være fundamentet for EiendomsWatch. Eiendomsbransjen er en av de viktigste bransjene i norsk næringsliv, og vi ser at det både er plass og behov for en ambisiøst og uavhengig redaksjonell nettavis som tar bransjen på alvor. Både når det går bra og når det går dårlig, sier internasjonal redaktør Rasmus Emborg i Watch Media.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også