FinansWatch

Kundetilstrøm hos Bulder Bank etter oppkjøpsnyhet

Bulder Bank merker en kraftig økning i henvendelser etter DNBs oppkjøpstilbud på konkurrenten Sbanken. – Det koker her hos oss, sier direktør Torvald Kvamme i Bulder Bank.

Foto: Bulder Bank

Bulder Bank merker en kraftig økning i henvendelser etter DNBs oppkjøpstilbud på konkurrenten Sbanken, skriver E24.

DNB framsatte et frivillig tilbud om å kjøpe alle aksjene i Sbanken. DNB tilbyr et kontantvederlag på 103,85 kroner per aksje, noe som gir et samlet vederlag på 11,1 milliarder kroner.

– Det koker her hos oss, sier direktør Torvald Kvamme i Bulder Bank til avisen.

Kvamme forteller at banken har opplevd en «sterk» økning i kundehenvendelser etter at DNB varslet oppkøpet.  Nyheten fremprovoserte raseri og lovnader om kundeflukt fra Sbankens kunder i sosiale medier. Ifølge EPSI-undersøkelsen viser at DNB er i bunnsjiktet hva gjelder kundetilfredshet mens Sbanken er på topp.

– Det er en sterk økning i forhold til det vi opplever på en vanlig dag. For oss er det innlysende at det er en sammenheng her. Det er eksisterende Sbanken-kunder som sier at de er Sbanken-kunder når de ringer til oss, sier Kvamme

Andreassen: – Det er et faretegn at DNB blir for dominant i Norge 

Negative kundereaksjoner på oppkjøpsnyhet  

Mer fra FinansWatch

Fotballsupporter vil brenne Sparebank 1-logoen

Sparebank 1 Sørøst-Norge er sponsor for både Odd og Sandefjord, som spiller i Eliteserien i fotball. Nå deler banken ut gratisbilletter til bortesupportere, og hjemmesupporterne gir banken krass kritikk i sosiale medier.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch