«Frank» har allerede lagd skader for millionbeløp

Gjensidige har allerede mottatt ti skademeldinger i forbindelse med ekstremværet «Frank», og det dreier seg fort om millionbeløp for forsikringsselskapet.
Foto fra en tidligere hendelse. | Foto: Gjensidige
Foto fra en tidligere hendelse. | Foto: Gjensidige

– En av skadene gjelder et redskapshus der store deler av taket har blåst av. Det er også et stort tak som har blåst av og taket har truffet andre bygninger, forteller kommunikasjonssjef Pål Rune Eklo i Gjensidige i en pressemelding.

Han ser signaler om at det kan komme mange skademeldinger det nærmeste døgnet, når han ser de voldsomme kreftene som er i sving, selv om tallene foreløpig er små.

Ved middagstider denne torsdagen er det registrert skademeldinger for solide summer i Gjensidige, og det vil raskt dreie seg om millionbeløp.

–  Nærmere besiktigelser og taksering vil gi en mer detaljert oversikt. Nå er vi opptatt av å hjelpe de som har fått skader. Nordlendinger er vant til «ruskevær» og pleier å være godt forberedt og gode skadeforebyggere, sier Eklo.

Gjensidige sendte ut 11.000 SMS'er til kunder i berørte områder dagen før Frank inntraff, på den måten ville de bidra til skadeforebygging.

Uværet «Frank» kommer – Fremtind og Sparebank 1 Nord-Norge setter krisestab 

Protector Forsikring dropper yrkesforsikringer, tror likevel på 10 prosent vekst i år 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også