FinansWatch

YS om Storebrand: – Vi kan ikke se hvorfor en selvvalgt pensjonsleverandør for innkjøpsfellesskap skal ha strengere krav enn en pensjonsleverandør i bedriftsmarkedet

EGEN PENSJONSKONTO: YS har bedt om unntak fra enkelte rådgivningskrav i forbindelse men innkjøpsfelleskap ,og mener et slikt innkjøpsfelleskap ikke er ulik en pensjonsavtale gjennom arbeidstakers bedrift. – Det er ikke et krav om kartlegging ved arbeidsgivers bytte av leverandør og det er disse vilkårene vi konkurerer med.

Foto: Parat

Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS) har bedt om unntak fra informasjonskrav og kartlegging av individuell rådgivning i et notat sendt til Finansdepartementet. Jan Otto Risebrobakken, direktør før næringspolitikk i Storebrand, mener det er konkurransehemmende dersom YS eller innkjøpsfellesskap får unntak for ulike rådgivningskrav.

Storebrand ønsker konkuransen velkommen og stiller seg bak Finans Norges uttaelser om at Egen pensjonskonto bør utredes av Finansdepartmentet. Nordea og Akademikerne mener derimot at Finans Norge legger seg på en konkuransehemmende linje ved å ønske mer utredning.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch