Velkommen til FinansWatch

Er du beslutningstaker i banksektoren? Eller har du en særlig interesse for finansbransjen?Da er FinansWatch det nye nyhetsmediet for deg. Du kan prøve det gratis og uforpliktende.
Foto: Skjalg Bøhmer Vold
Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Søker du en grundig og dedikert dekning av den norske finansbransjen har du nå fått et helt nytt nyhetsmedie. Her på denne nettsiden vil du fremover finne FinansWatchs eksklusive nyheter om virksomheter og nøkkelaktører innen bank, forsikring, pensjon, kapitalforvaltning, fintech og mer. I tillegg gir vi deg et oversiktlig bilde av dagens viktigste bransjenyheter.

Vår redaksjon sitter i Oslo, men vi skal dekke hele landet. Våre journalister brenner for å lage kvalitetsjournalistikk og oppdaterer hele tiden leserne med uavhengig, kritisk og rettferdig næringslivsjournalistikk.

Vi skriver om strategi, lederskap, resultater, konkurranse, digitalisering, regulering, teknologi, innovasjon, profiler, talenter, karriere, jobbskifter og mye mer.

FinansWatch utgis av det danske mediehuset Watch Medier A/S, som er en del av JP/Politikens Hus – Danmarks største avishus. Gjennom de siste ti årene har Watch Medier hatt suksess med å lansere en rekke digitale og abonnementsbaserte nisjemedier med fokus på de viktigste bransjene i dansk næringsliv. Dette konsepter lanseres nå også i Norge.

Vi i FinansWatch vil hver eneste dag jobbe hardt for å gjøre våre lesere klokere på egen bransje. Vi følger bransjen kontinuerlig og interesserer oss for de store aktørene og temaene, men også de mindre, som sjelden får spalteplass i massemediene og de store næringslivsavisene.

Kvalitetsjournalistikk krever investeringer og derfor er store deler av vårt innhold forbehold abonnenter. Det er likevel gratis å motta våre nyhetsbrev, på samme måte som du på denne siden kan opprette et uforpliktende prøveabonnement.

Vi er stolte av vårt nye medie, men også ydmyke – og vi vil gjerne høre din mening. Så nøl ikke med å sende oss ideer, tips, ris eller ros. På den måten kan du hjelpe oss med å utvikle FinansWatch til det bransjemediet du har savnet.

God leselyst!

Magnus Eidem
Redaktør, FinansWatch

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også