FinansWatch

Grong sparebank leverer vekst fra hjemmekontor

På to år har Grong sparebank ansatt over 20 nye medarbeidere.

Administrerende banksjef Jon Håvard Solum ser et økende behov for menneskelige relasjoner hos bankkundene. | Foto: Grong sparebank

Anneli Welo fikk tilbud om fast jobb og kunne flytte tilbake til hjembygda Namsskogan et halvt år etter at hun tok startet i traineestillingen i Grong sparebank, skriver NT24.

Nå pendler hun en drøy time hver vei til bankens avdeling i Mosjøen, men avslutter likevel arbeidsdagene med overskudd.

Erfaringene fra pandemien har ført til permanente endringer i banken. Nå kan alle de ansatte ha hjemmekontor to dager i uka.

Siden 2020 har administrerende banksjef Jon Håvard Solum ansatt mer enn 20 nye medarbeidere, noe som gjør at antall ansatte i banken nå har passert 60.

Trenger menneskelige relasjoner

Markedsveksten er hoveddriveren for veksten i antall ansatte, sier administrerende banksjef Jon Håvard Solum i Grong sparebank. Banken nær doblet resultatet fra første halvår i fjor til første halvår i år, og har fått over tusen nye kunder hittil i år.

En av årsakene til de mange nyansettelsene er behovet for personlige relasjoner med kundene. Det er særlig innen kundeservice at personalbehovet er stort. Nå varsler banksjef Solum at de skal ansette enda flere i tiden som kommer.

– Det er jo et privilegium å være i en posisjon der vi kan ansette mange dyktige mennesker. Det gjør noe med stemninga og kulturen i et selskap. Vår erfaring er at vi tiltrekker oss kompetanse når vi er fleksible, blant annet med tanke på hjemmekontor, sier Solum til NT24.

Olga-svindlerne valgte bevisst Sparebank 1-banker: – De la på røret hvis ofrene ikke hadde konto hos en Sparebank 1-bank

Grong Sparebank styrket av økt eierskap i Eika Gruppen

Bank, finans og forsikring på trivselstoppen


Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch