FinansWatch

First Fondene endrer navn på fire fond

Fire fond endrer navn blant annet FIRST Allokering og FIRST Norden Fokus. Målet med endringene er at First fondene endrer navnene  for å tydeliggjøre investeringsstrategien og investeringsuniverset i våre fond.

Kapitalforvalteren First Fondene endrer navn på flere av fondene i porteføljen, opplyser fondsforvalteren i en pressemelding. First fondene endrer navnene for å tydeliggjøre investeringsstrategien og investeringsuniverset i sine fond.

  • FIRST Allokering endrer navn til FIRST AllWeather for å tydeligere profilen i fondet – et fond som skal være robust i ulike typer markedsklima.
  • FIRST Norden Fokus endrer navn til FIRST Veritas for å gjenspeile investeringsfilosofien som baserer seg på å bruke selskapenes faktiske resultater (Veritas) for å finne frem til selskapene med bevist overlegen kvalitet.
  • FIRST SMB endrer navn til FIRST Opportunities for å gjenspeile at fondet har blitt mer opportunistisk i selskapsutvelgelsen. Fondet er heller ikke et rent SMB fond slik det gamle navnet kan gi inntrykk av.

Endringene trer i kraft onsdag 14. oktober. 2020.

Ønsker innspill fra finansnæringen til nye regler 

SpareBank 1: – Det er trist å se at bankkunder blir forsøkt svindlet 

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch