First Fondene endrer navn på fire fond

Fire fond endrer navn blant annet FIRST Allokering og FIRST Norden Fokus. Målet med endringene er at First fondene endrer navnene  for å tydeliggjøre investeringsstrategien og investeringsuniverset i våre fond.

Kapitalforvalteren First Fondene endrer navn på flere av fondene i porteføljen, opplyser fondsforvalteren i en pressemelding. First fondene endrer navnene for å tydeliggjøre investeringsstrategien og investeringsuniverset i sine fond.

  • FIRST Allokering endrer navn til FIRST AllWeather for å tydeligere profilen i fondet – et fond som skal være robust i ulike typer markedsklima.
  • FIRST Norden Fokus endrer navn til FIRST Veritas for å gjenspeile investeringsfilosofien som baserer seg på å bruke selskapenes faktiske resultater (Veritas) for å finne frem til selskapene med bevist overlegen kvalitet.
  • FIRST SMB endrer navn til FIRST Opportunities for å gjenspeile at fondet har blitt mer opportunistisk i selskapsutvelgelsen. Fondet er heller ikke et rent SMB fond slik det gamle navnet kan gi inntrykk av.

Endringene trer i kraft onsdag 14. oktober. 2020.

Ønsker innspill fra finansnæringen til nye regler 

SpareBank 1: – Det er trist å se at bankkunder blir forsøkt svindlet 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

MEST AV DE NORSKE: Henrik Høye, adm. dir i Protector Forsikring topper lønnslisten blant lederne av de norske forsikringsselskapene. | Foto: Protector Forsikring

Dette tjener forsikringstoppene

For abonnenter