FinansWatch

Tips og pressemeldinger kan sendes til: redaksjon@finanswatch.no


Magnus Eidem, redaktør

me@finanswatch.no

Mob.: 900 23 280

Magnus Eidem, født 1975, har over 14 års bakgrunn fra Dagens Næringsliv, hvor han jobbet med de fleste av avisens dekningsområder i løpet av tiden der, inkludert bank, finans og fintech. Magnus har it-teknologisk bakgrunn og har i tillegg studert ved juridisk fakultet ved Universitetet i Bergen.


Christina W. Guldstad, journalist

cg@finanswatch.no

Mob.: 901 64 396

Christina Guldstad, født 1984, kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør i fagbladet Ingeniørenes Stemme. Hun har tidligere jobbet i Aftenposten, Vårt Land og flere lokalaviser. Hun har også jobbet litt med radio og tv. Hun har en mastergrad i journalistikk og har studert i Stavanger og Danmark.


Sebastian Holsen, journalist

sh@finanswatch.no

Mob.: 482 05 299

Sebastian Holsen, født 1985, kommer fra Smaalenenes Avis i Viken (Østfold) hvor han jobbet som nyhetsjournalist og hadde ansvar for videoproduksjon. Han har en mastergrad i journalistikk fra Høgskolen i Volda og har jobbet med tekst og video i NTB, NITO og BA tidligere.


Anne Grete Storvik, journalist

as@finanswatch.no

Mob.: 450 73 971

Anne Grete Storvik, født 1973, kom til FinansWatch fra Dagens Medisin hvor hun har jobbet i ni år. Før dette var hun innom Gudbrandsdalen Dagningen og vært frilansjournalist. Anne Grete har studert Mediekunnskap og næringslivsjournalistikk på BI.


Martin F. Kolden, journalist

mk@finanswatch.no

Mob.: 928 52 207

Martin F. Kolden, født 1992, er utdannet journalist og medieviter, med fordypning i blant annet politisk kommunikasjon. Han har tidligere jobbet som journalist i Asker og Bærums Budstikke.

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch