FinansWatch

Redaksjon

finanswatch norge feb21.jpg 

 

Tips og pressemeldinger kan sendes til: redaksjon@finanswatch.no

 

Magnus Eidem, redaktør

me@finanswatch.no

Mob.: 900 23 280

Magnus Eidem, født 1975, har over 14 års bakgrunn fra Dagens Næringsliv, hvor han jobbet med de fleste av avisens dekningsområder i løpet av tiden der, inkludert bank, finans og fintech. Magnus har it-teknologisk bakgrunn og har i tillegg studert ved juridisk fakultet ved Universitetet i Bergen.

 

John Inge Seljehaug, co-editor

js@finanswatch.no

Mob.: 480 29 391

John Inge Seljehaug, født 1989, har bakgrunn fra Finansavisen, hvor han jobbet som journalist og vaktsjef i nettredaksjonen. John har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøgskole (2016) og har i tillegg bachelorgrader i samfunnsøkonomi og medievitenskap fra Universitetet i Bergen og har studert journalistikk ved Norges Kreative Høyskole.

 

Pernille Johnsen, journalist

pj@finanswatch.no

Mob.: 413 41 802

Pernille Johnsen, født 1992, har jobbet som journalist i NTB og som freelancer for blant annet Morgenbladet. Hun grunnla nyhetsbrevet Skumlest i 2017. Pernille er utdannet statsviter innen internasjonale relasjoner fra University of St. Andrews i Skottland.

 

Christina W. Guldstad, journalist

cg@finanswatch.no

Mob.: 901 64 396

Christina Guldstad, født 1984, kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør i fagbladet Ingeniørenes Stemme. Hun har tidligere jobbet i Aftenposten, Vårt Land og flere lokalaviser. Hun har også jobbet litt med radio og tv. Hun har en mastergrad i journalistikk og har studert i Stavanger og Danmark.

 

Mari Ødegaard, journalist

mo@finanswatch.no

Mob.: 951 63 599

Mari Ødegaard, født 1987, har jobbet i flere av Amedias lokalaviser på Østlandet, blant annet Akershus Amtstidene og Vestby Avis. Før hun ble journalist jobbet Mari i 10 år i ulike roller i olje- og gassbransjen. Mari har en mastergrad i Økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus, med fordypning innen økonomi og ledelse.

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger