FinansWatch

finanswatch norge feb21.jpg 

 

Tips og pressemeldinger kan sendes til: redaksjon@finanswatch.no

 

Magnus Eidem, redaktør

me@finanswatch.no

Mob.: 900 23 280

Magnus Eidem, født 1975, har over 14 års bakgrunn fra Dagens Næringsliv, hvor han jobbet med de fleste av avisens dekningsområder i løpet av tiden der, inkludert bank, finans og fintech. Magnus har it-teknologisk bakgrunn og har i tillegg studert ved juridisk fakultet ved Universitetet i Bergen.

 

Christina W. Guldstad, journalist

cg@finanswatch.no

Mob.: 901 64 396

Christina Guldstad, født 1984, kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør i fagbladet Ingeniørenes Stemme. Hun har tidligere jobbet i Aftenposten, Vårt Land og flere lokalaviser. Hun har også jobbet litt med radio og tv. Hun har en mastergrad i journalistikk og har studert i Stavanger og Danmark.

 

Mari Ødegaard, journalist

mo@finanswatch.no

Mob.: 951 63 599

Mari Ødegaard, født 1987, har jobbet i flere av Amedias lokalaviser på Østlandet, blant annet Akershus Amtstidene og Vestby Avis. Før hun ble journalist jobbet Mari i 10 år i ulike roller i olje- og gassbransjen. Mari har en mastergrad i Økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus, med fordypning innen økonomi og ledelse.

 

Sebastian Holsen, journalist

sh@finanswatch.no

Mob.: 482 05 299

Sebastian Holsen, født 1985, kommer fra Smaalenenes Avis i Viken (Østfold) hvor han jobbet som nyhetsjournalist og hadde ansvar for videoproduksjon. Han har en mastergrad i journalistikk fra Høgskolen i Volda og har jobbet med tekst og video i NTB, NITO og BA tidligere.

 

Anne Grete Storvik, journalist

as@finanswatch.no

Mob.: 450 73 971

Anne Grete Storvik, født 1973, kom til FinansWatch fra Dagens Medisin hvor hun har jobbet i ni år. Før dette var hun innom Gudbrandsdalen Dagningen og vært frilansjournalist. Anne Grete har studert Mediekunnskap og næringslivsjournalistikk på BI.

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger