FinansWatch

Redaksjon

no-team.jpg

 

Magnus Eidem, redaktør

me@finanswatch.no

Mob.: 900 23 280

Magnus Eidem, født 1975, har over 14 års bakgrunn fra Dagens Næringsliv, hvor han jobbet med de fleste av avisens dekningsområder i løpet av tiden der, inkludert bank, finans og fintech. Magnus har it-teknologisk bakgrunn og har i tillegg studert ved juridisk fakultet ved Universitetet i Bergen.

 

John Inge Seljehaug, co-editor

js@finanswatch.no

Mob.: 480 29 391

John Inge Seljehaug, født 1989, har bakgrunn fra Finansavisen, hvor han jobbet som journalist og vaktsjef i nettredaksjonen. John har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøgskole (2016) og har i tillegg bachelorgrader i samfunnsøkonomi og medievitenskap fra Universitetet i Bergen og har studert journalistikk ved Norges Kreative Høyskole.

 

Pernille Johnsen, journalist

pj@finanswatch.no

Mob.: 413 41 802

Pernille Johnsen, født 1992, har jobbet som journalist i NTB og som freelancer for blant annet Morgenbladet. Hun grunnla nyhetsbrevet Skumlest i 2017. Pernille er utdannet statsviter innen internasjonale relasjoner fra University of St. Andrews i Skottland.

 

Christina W. Guldstad, journalist

cg@finanswatch.no

Mob.: 901 64 396

Christina Guldstad, født 1984, kommer fra stillingen som ansvarlig redaktør i fagbladet Ingeniørenes Stemme. Hun har tidligere jobbet i Aftenposten, Vårt Land og flere lokalaviser. Hun har også jobbet litt med radio og tv. Hun har en mastergrad i journalistikk og har studert i Stavanger og Danmark.

 

Jörgen Skjelsbæk, journalist

jsk@finanswatch.no

Jörgen Skjelsbæk er født 1966. Han er en tusenkunstner som har vært alt fra redaktør og vaktsjef til journalist, redigerer og fotograf. Han kommer sist fra Dagens Næringsliv, men har også jobbet i Teknisk Ukeblad, Dagens it, Computer Sweden, Aftonbladet og som frilansjournalist med base i Brasil. Han har også vært redaktør for boken "Alt eller ingenting - (de 99 beste rådene fra norske gründere og investorer til deg som vil satse stort" av Maria Amelie.