Finanstilsynet advarer mot konsesjonsløst selskap

En tjeneste som kaller seg Financialservice24 markedsfører investor- og banktjenester mot nordmenn. Det har de ikke lov til.
Nettsiden til Financialservice24 er et sammensurium av norsk og nederlandsk tekst. | Foto: Skjermbilde: Financialservice24.com
Nettsiden til Financialservice24 er et sammensurium av norsk og nederlandsk tekst. | Foto: Skjermbilde: Financialservice24.com

Finanstilsynet advarer i en melding torsdag mot virksomheten som kaller seg Financialservice24.

Financialservice24 markedsfører seg som norsk bank og tilbyd investerings- og banktjenester via en egen nettside.

De oppgir også Norges Banks postboksadresse som sin forretningsadresse.

«Finanstilsynet gjer merksam på at Financialservice24 ikkje har konsesjon som bank, og har ikkje løyve til å drive investerings- eller banktenester som det er krav om etter norsk lov. Dette inneber at Finanstilsynet ikkje fører tilsyn med føretaket og har ikkje godkjent tenestene føretaket tilbyr. Finanstilsynet åtvarar derfor mot å inngå investeringsavtaler eller overføre verdiar til Financialservice24», skriver tilsynet på sine nettsider.

Alle virksomheter som har lov til å tilby bank, betalings- eller investortjenester i Norge er oppført i Finanstilsynets database. Alle som ikke er i databasen har dermed ikke lov til å drive slike tjenester.

Totens Sparebank leverer tilbake konsesjon

DNB blokkerer sine kunder fra Renteradar.no

Finanstilsynet vurderer å trekke konsesjonen til Bill Kill 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også