FinansWatch

To nye ledere er ansatt i Sparebank 1 Forsikring

Sparebank 1 Forsikring har ansatt ny leder for informasjonssikkerhet og leder for virksomhetsstyring.

Mari Havdal Sollie og Runar Iversen. | Foto: Sparebank 1 Forsikring / PR

Runar Iversen startet som leder for informasjonssikkerhet i Sparebank 1 Forsikring i april.

– Iversen har allerede rukket å bli godt kjent med både oss og jobben. Informasjonssikkerhet er et område som berører alle i selskapet, og Runar skal blant annet jobbe med å videreutvikle styringssystem for informasjonssikkerhet. Han skal vurdere og kommunisere trusselbilder, sårbarheter og risikoer, og ikke minst sørge for kommunikasjon og opplæring internt hos oss, forklarer Sparebank 1 Forsikring i et innlegg på Linkedin.

Forrige uke startet Mari Havdal Sollie som leder for virksomhetsstyring.

– Havdal Sollie har bred erfaring innen økonomi, strategi og virksomhetsstyring, både som konsulent og operasjonell leder. Hos oss skal hun blant annet jobbe med operasjonalisering av strategi og videreutvikling av den finansielle delen av virksomhetsstyring, inkludert rammeverk for dynamisk styring; prognoser, mål og ressursprioritering, skriver livselskapet.

Sparebank 1 Forsikring er et rent pensjonsselskap som ble igjen etter at Sparebank 1 og DNB fusjonerte forsikringsselskapene sine til Fremtind i 2019.

Mer fra FinansWatch

Fotballsupporter vil brenne Sparebank 1-logoen

Sparebank 1 Sørøst-Norge er sponsor for både Odd og Sandefjord, som spiller i Eliteserien i fotball. Nå deler banken ut gratisbilletter til bortesupportere, og hjemmesupporterne gir banken krass kritikk i sosiale medier.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch