FinansWatch

Pensjon

DNB jobber sakte, men sikkert med posisjoneringen rundt Egen pensjonskonto

EGEN PENSJONSKONTO: Norske pensjonsselskaper har i det siste annonsert store avtaler med ulike medlemsorganisasjoner i posisjoneringen for den kommende pensjonskontoløsningen. DNB har ikke inngått noen slik avtale, men tror i stedet flere hundre fond, opprustning av Spare-appen og digital rådgivning gjør dem skodd i kampen om pensjonskundene.

LO velger SpareBank 1 som Egen pensjonskonto-leverandør

300.000 LO-medlemmer vil få tilbudt Egen pensjonskonto gjennom SpareBank 1. – LO er en viktig kunde for oss i tillegg til å være på eiersiden i SpareBank 1, så dette er en god match, sier Geir Gustavsen, leder for kunder, kommunikasjon og salg i SpareBank 1 Forsikring, til FinansWatch.

Folketrygdfondet: – Vi ser frem til samarbeidet

Nordea Liv skal levere pensjon til 52 ansatte i Folketrygdfondet de neste årene. Jørn Terje Krekling, direktør for økonomi og risikostyring i Folketrygdfondet, trekker frem at konkurransen var sterk.

Nordea Liv: – Det er en fjær i hatten at Folketrygdfondet valgte oss

– For oss er Folketrygdfondet en veldig fin kunde å ha. Det er ikke den største kunden, men det er en kunde som stiller høye krav til oss som leverandør og det håper jeg blir lagt merke til i markedet, sier administrerende direktør i Nordea Liv, Hans-Erik Lind, til FinansWatch.