FinansWatch

Sparebanken Øst har ansatt to nye direktører

Sparebanken Øst har fått to nye direktører for kunderelasjoner og stabsfunksjoner.

Sparebanken Øst har ansatt Espen Sollien som direktør kunde og Anne Siri Rhoden Jensen som direktør stab. | Foto: Sparebanken Øst / PR

Sparebanken Øst har ansatt Espen Sollien som direktør kunde og Anne Siri Rhoden Jensen som direktør stab, det skriver banken i en børsmelding.

Sollien kommer fra bankens datterselskap, AS Financiering, hvor han har vært administrerende direktør siden 2012.

– Etter 10 år som administrerende direktør i AS Financiering ser jeg det som en spennende mulighet å lede kundeområdet i Sparebanken Øst. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver og vil sammen med dyktige kollegaer jobbe for at banken når sine målsetninger, skriver Sollien i en uttalelse til FinansWatch.

Rhoden Jensen som har hatt flere roller i banken og kommer fra rollen som leder for kreditt privatmarked. Jensen har lang fartstid i banken og har også tidligere vært en del av toppledelsen.

– Jeg har lang erfaring i Sparebanken Øst og kjenner derfor både banken og menneskene godt. Jeg ser frem til en ny rolle i banken i en spennende tid med stor utvikling, skriver Rhoden til FinansWatch.

Kjartan Reve, som har innehatt rollen som direktør kunde, har takket ja til en stilling i SR-Bank. Direktør juridisk, Kirsten Østby-Deglum, har også forlatt banken og er konstituert som lagdommer i Eidsivating lagmannsrett.

Undersøkelse: Nordmenn skal bruke mer penger til jul

Laveste vekst i husholdningenes gjeld på over 20 år

Sparebank 1: – Utstyrspresset øker

Mer fra FinansWatch

Skal rekruttere unge talenter til finansbransjen

– Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartneren når selskaper i finanssektoren skal se etter sitt neste talent. Det er attraktivt med et selskap som spesialiserer seg på «talent search» innenfor finanssektoren, ikke bare «den eldre garde», sier fersk leder Fanny Harg i Finanstalenter AS.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch