FinansWatch

Juristforbundet inngår avtale med Finans Norge

Jurister ansatt i norske finansforetak får nå tariffavtale. – Sikrer våre tillitsvalgte en plass rundt bordet, sier Juristforbundet.

Rådgiver Morten Vollset og forhandlingssjef Kjersti Hatlestad fra Juristforbundet sammen med Marianne Pedersen, advokat i Finans Norge. | Foto: Juristforbundet

Finans Norge er medlems- og arbeidsgiverorganisasjon for banker, forsikringsforetak og andre finansforetak med om lag 240 medlemsbedrifter.

Juristforbundet har i dag over 400 medlemmer i virksomheter tilknyttet Finans Norge, og beskriver antallet som økende.

– Vi opplever at juristenes kompetanse er ettertraktet i en finansnæring i stadig utvikling. Juristforbundet har en voksende medlemsmasse i bank, forsikring og finans, sier forhandlingsleder Kjersti Hatlestad i Juristforbundet.

Hun mener den nye overenskomsten er viktig fordi den sikrer Juristforbundets tillitsvalgte en plass rundt bordet i omstillings- og endringsprosesser og i forkant av lønnsforhandlinger.

Hatlestad forteller at forhandlingene med Finans Norge har vært svært gode og konstruktive, og at hun på vegne av Juristforbundet gleder seg til et godt samarbeid med Finans Norge og medlemsbedriftene.

Hovedavtalen gis virkning fra og med 1. januar 2023.

Runa Kerr slutter i Finans Norge – Vi har fått til mye sammen

Storebrand klager inn KLP og norske kommuner til ESA

Lønnsoppgjøret: Dette er partene enige om

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch