FinansWatch

DEAS ansetter ny transaksjonssjef i Norge

Kristoffer Lunde er ansatt som ny transaksjonssjef i DEAS Asset Management fra 1. september.

NYANSATT: Kristoffer lunde tar over som Head of Transactions etter Jens-Petter Guthus. | Foto: Deas

Han får ansvaret for å lede selskapets norske transaksjonsavdeling, som har vært ansvarlig for transaksjoner for mer enn 300 millioner euro årlig de siste fire årene.

Lunde har mer enn 10 års erfaring med eiendom fra Aberdeen Standard Investment og DEAS Asset Management, og han har de siste fire årene vært en viktig del av transaksjonsavdelingen.

– Jeg ser frem til å fortsette reisen med DEAS Asset Management og levere solide resultater for våre investorer. Jeg har jobbet tett med Jens-Petter i mange år, og kommer til å bygge videre på den gode plattformen han har etablert. Med stigende renter forventer vi å se økende yielder fremover, samtidig kan noe av verdiendringen nøytraliseres av et solid utleiemarked og vekst i leieprisene. Vi har tilgjengelig kapital som skal investeres på kort sikt, så vi vil følge utviklingen i markedsprisingen nøye, sier Lunde i en pressemelding.

Kristoffer vil ta over som Head of Transactions Norway fra 1. september da Jens-Petter Guthus i løpet av høsten forlater selskapet for å søke nye utfordringer og tiltrer ny stilling 1. november.

– Vi er heldige som har et svært kompetent internt miljø vi kan rekruttere fra, der ansatte får mulighet til å vokse inn i nye roller og bygge karriere. Vi ønsker Guthus suksess i sin nye rolle som adm. direktør i DNB Næringsmegling, samtidig som vi har stor tro på at vi vil stille sterkt i transaksjonsmarkedet med Lunde ved roret, sier administrerende direktør Thomas Wolff.

DEAS Asset Management har transaksjonsavdelinger i Oslo, Stockholm, Helsinki og København.

Ny administrerende direktør i DNB Næringsmegling

DNB Eiendom-sjefens fremste råd til erstatteren: – Det vet jeg at hun er god på

Nordea Nordvest får ny leder

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch