FinansWatch

Ny konsernsjef i Sparebank 1 Ringerike Hadeland

Bjørn Rune Rindal har fått jobben som ny konsernsjef i Sparebank 1 Ringerike Hadeland.

Bjørn Rune Rindal har fått jobben som ny konsernsjef i Sparebank 1 Ringerike Hadeland. | Foto: Sparebank 1 Ringerike Hadeland

Bjørn Rune Rindal (47) blir ny konsernsjef og administrerende direktør i Sparebank 1 Ringerike Hadeland. Bjørn Rune Rindal tar over etter Steinar Haugli, som fratrer stillingen for å gå av med pensjon i løpet av 2022, det skriver Sparebank 1 Ringerike Hadeland i en børsmelding.

Styret i Sparebank 1 Ringerike Hadeland gikk bredt ut da finanskonsernet, med hovedkontor i Hønefoss, skulle rekruttere ny toppleder. Ifølge børsmeldingen var det stor interesse for stillingen, med flere høyt kvalifiserte kandidater som ble vurdert.

- Det er et kvalitetstegn for banken at den best kvalifiserte kandidaten kommer fra egne rekker. Rindal kjenner banken og regionen godt, og han har en bred finansbakgrunn, sier styreleder Olav Fjell.

Bjørn Rune Rindal, som bor i Hønefoss, har jobbet i banken siden 2002. De senere årene har han vært leder for bedriftsmarkedet og stedfortreder for administrerende banksjef. Rindal er utdannet siviløkonom. Han ser frem til sin nye rolle som han tiltrer i 1. oktober.

- Vi er godt rigget for fremtiden. Banken har levert gode resultater over tid, og det gir oss handlingsrom. Oppgaven blir å skape en fortsatt bærekraftig og lønnsom vekst, og videreføre verdigrunnlaget og konkurransefortrinnene våre i en stadig mer digitalisert konkurransearena, uttaler Bjørn Rune Rindal i børsmeldingen.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch