FinansWatch

69 prosent sier de ville ha byttet jobb for tilgang til bedre teknologi

En rapport gjort av Samsung viser at 69 prosent av fintech-ansatte ville byttet jobb for teknologi som vil hjelpe dem å være mer effektive på arbeidsplassen.

Illustrasjonsfoto. | Foto: Nanna Navntoft

I en rapport fra Samsung, gjengitt i Venturebeat, forteller 69 prosent av ansatte i finansbransjen at de ville byttet jobb for bedre teknologi, som ville gjort det enklere å jobbe mobilt.

Under pandemien har de fleste blitt vant til å jobbe fra hjemmekontoret, noe som de fleste ledere FinansWatch har pratet med, sier har gått over forventning. I undersøkelsen til Samsung svarer 54 prosent at de gjerne vil fortsette å jobbe utenfor kontoret når pandemien ender.

IT-sjefene er derimot ikke like enige i ønsket om arbeid fra utenfor kontorene. 63 prosent av IT-sjefene som ble spurt i undersøkelsen er urolige for kunde- og ansatt-data når arbeid foregår utenfor kontoret.

Der ansatte og IT-sjefer er enige, er at selskapet de jobber for må få bedre teknologi for å bygge et sterkt teknologisk økosystem. 86 prosent av ansatte og 93 prosent av IT-sjefer er enige om dette.

Undersøkelsen ble gjort ved å spørre 500 innen IT og 500 ansatte i bank og finans i USA.

Buypass først i verden med ny teknologi

Revolut tar i bruk banklisensen sin i ti nye land

Settle vil tilby betaling med krypto i samarbeid med krypto-børs 

Mer fra FinansWatch

– Norske Fintechs bør satse internasjonalt

Finansforbundet har kartlagt den økonomiske utviklingen blant norske fintech-selskaper. Konklusjonen er at det er tøft å lykkes som norsk fintech, men at det er betydelig vekst i omsetning for aktørene, og at det er mange som virkelig satser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch