FinansWatch

Lars Vågsdal bytter bank med luftfart

Vågsdal har ledet Tietoevrys arbeid mot banksektoren i Norden siden 2017, men bytter nå bransje.

Lars Vågsdal, leder for Financial Services Solutions Operations i Tietoevry blir teknologidirektør i Avinor. | Foto: Sebastian Holsen (bakgrunn), Tietoevry (protrett).

Lars Vågsdal (55) har blitt ansatt som teknologidirektør i Avinor. Vågsdal har siden 2017 sittet som leder for Financial services og Banking utility i Tietoevry, som leverer it-systemer til et flertall norske banker.

Vågsdal har ledet avdelingen som har jobbet for mordernisering av banksystemer i tillegg til et bredt spekter av andre it-tjenester mot finansbransjen.

– Vi ser frem til å forsterke laget med Lars Vågsdal i førersetet for vår nye teknologidivisjon. Hans profil og hans mangfoldige og omfattende erfaring som teknologileder i komplekse organisasjoner, passer godt i Avinor. Vi er sikre på at han sammen med resten av laget vil løfte vår strategiske teknologiagenda og gjennomføringskraft, sier konsernsjef i Avinor, Abraham Foss, i en pressemelding.

Før tiden i Tietoevry var Vågsdal i Telenor i 20 år som blant annet teknologidirektør og driftsdirektør.

Vågsdal er sivilingeniør i informatikk fra NTNU og har studert ledelse ved BI. Han har også deltatt i Solstrandprogrammet for ledere.

Aftenposten: Ingen utnevnelse av sentralbanksjef fredag

Lovavdelingen har konludert: Stoltenberg ikke inhabil som sentralbanksjef

Fersk sparebankstiftelse vil være proaktiv 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch